hemmabra.blogg.se

Skynda långsamt

Publicerad 2015-03-15 20:25:50 i Allmänt,

Då är vi här, två stolta husägare sedan en kort tid, med en förhoppning om att kunna flytta in till sommaren, innan vi slutar leva i synd (giftermål) eller i värsta fall till hösten. Ja ja vem försöker vi lura, kan vi flytta in till nästa jul vore det super, eller innan vi är så gamla att vi måste skaffa en 55+ lya.
 
Huset är fantastiskt, ett gammalt hus från runt1920, flyttat och ihopbyggt runt 1950, och vissa enstaka delar renoverade på 70-tal och 90-tal, annars ett ganska ostört litet hus. Vi som skulle köpa ett hus som det i stort sett bara var att flytta in i, vi som knappt byggt eller fixat nåt sen träslöjden, och ja det är ett litet tag sedan nu. Och nu står vi här, med ett nyinvesterat hus, men med en liten klump i halsen, det är så stort, och så läskigt. Vi ska planera och renovera upp detta charmiga fina hus till att bli vårt framtida hem, vårt drömhus.
 
Vi har hört från många att ta mycket bilder, och skriv en logg på det ni gör, för det är så lätt att glömma efter ett tag. Så sant, det har bara gått 1,5 månader, och vi kommer knappt ihåg vad vi gjort. Sambon och jag började prata, lite missmodiga att vi bara stod och trampade vatten, men så började vi räkna upp det vi ändå åstadkommit, och det vi har planerat, och ja det är väl ändå inte så illa pinkat. Så nu bjuder vi in er som är intresserade att ta del av vår resa, från charmigt men något ofixat äldre hus, till ett hus med förhoppningsvis bibehållen charm men med en uppfräschning.
 
Många inlägg så här i början, och det är både för er och för vår egen skull!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela